Beebox: voor als je lekker, gezond en gevarieerd wilt eten.

Valt gezond en gevarieerd eten ook onder jouw goede voornemens voor 2016? Kijk dan eens bij de Beebox. Beebox is een thuisbezorgservice voor Nederlandse biologische producten, mede opgezet door boeren. Wekelijks stelt beebox verrassende, diverse en seizoensgebonden boxen samen. Als klant van beebox krijg je de beebox wekelijks thuisbezorgd, compleet voorzien van recepten en uitgebreide informatie over de producten en de leveranciers.

728x90

De belangrijkste uitgangpunten van beebox zijn:

1. Eerlijke prijs voor de boer

2. 100% van eigen bodem

3. Biologisch gecertificeerd

4. Altijd goedkoper dan de supermarkt

 

Je kunt kiezen uit verschillen boxen:

bio maaltijden & extra’s

Een royale box vol verse biologische producten. Je kookt er drie complete avondmaaltijden mee én ontvangt ook Hollands brood, sap, eieren en fruit. Lekker voor ontbijt of lunch!

bio maaltijden

Met de biologische maaltijdenbox kook je drie avonden per week een complete avondmaaltijd. Geen boodschappen meer, niet nadenken over wat je moet eten en tijd over om te genieten.

bio koolhydraatarm

Volg jij een koolhydraatarm leefstijl? Met deze box kook je drie avondmaaltijden die passen in jouw eetpatroon. Niet meer nadenken over goede koolhydraatarme recepten en gewoon lekker genieten.

bio vegetarisch

Volg jij een vegetarische leefstijl? Met deze box kook je drie vegetarische maaltijden die passen in jouw eetpatroon. Niet meer nadenken over goede vegetarische recepten en gewoon lekker genieten.

Meer weten? Hieronder een uitleg van Beebox over hoe het werkt. Meer kun je uiteraard lezen op de website, waar je je ook aan kunt melden.

HOE WERKT BEEBOX?

Wij helpen je graag met de lekkerste, beste, gezondste biologische producten en recepten. Dat scheelt je een hoop tijd met boodschappen doen en recepten uitzoeken. Het proces van beebox is heel eenvoudig: we maken seizoensrecepten, we kopen de producten direct bij de boer in, we vullen de boxen en leveren het wekelijks bij jou thuis af.

NIEUW LID

Je eerste afname is altijd minimaal 2 boxen, daarna kun je per week eenvoudig pauzeren of stoppen. Na 4-6 weken heb je de smaak goed te pakken en merk je hoe lekker en makkelijk het is om de seizoenen te volgen in de keuken. Het gemiddelde lid van beebox is al 36 weken klant. Als je inschrijft via internet betaal je voor de eerste 2 boxen via Ideal. Daarna gaat betaling wekelijks via automatische afschrijving.

Wij informeren je bij inschrijving welke basisproducten (zoals kruiden en olie) je zelf in de keuken dient te hebben. Daarnaast ontvang je wekelijks de recepten en de nieuwsbrief vóórdat de box bezorgd wordt.

PRIJS

Door onze lokale producenten, én het feit dat we direct van de boer aan huis leveren, houden we de kosten in de hand. Gemiddeld zijn we daarom altijd iets goedkoper dan de supermarkt (dit checken we wekelijks). Levering aan huis is gratis.

KWALITEIT

Beebox kiest voor topkwaliteit producten biologisch en ultra-vers. Dat kan ook want we kiezen voor producten van eigen bodem. Als we zeggen biologisch dan bedoelen we ook echt biologisch: met het wettelijke biologisch keurmerk. Biologische producten zijn namelijk duurzamer en gezonder, beebox is daarom officieel EKO gecertificeerd. 

Beebox

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat