Bij ons kun je op verschillende manieren betalen, kies gewoon hetgeen wat jou het beste uitkomt of wat gewoonweg je voorkeur heeft. Wij streven er naar dat ook onze buitenlandse gasten eenvoudig kunnen betalen, en bieden daarom ook vaak lokale telebankier mogelijkheden. Wij maken voor een groot deel van ons betalingsverkeer gebruik van de diensten van betaalprovider Pay.nl.

betalen bij hippekinderspullen

iDeal en Mister Cash

Het snelst is om te betalen bij Hippekinderspullen via iDEAL of (vanuit België) met Bancontact of (vanuit Duitsland) met Sofort banking. Je betaling is dan direct bij ons binnen, waardoor we direct met de afhandeling kunnen beginnen. Tijdens het bestelproces kies je voor de betaalwijze iDEAL, Soort Banking of Bancontact en selecteer je de bank via welke je wilt betalen. Je komt dan direct in het telebankier pakket van je eigen bank, alle relevante gegevens zijn al ingevoerd en je hoeft alleen nog de betaling goed te keuren. Zowel jij als wij ontvangen direct een bevestiging. We kunnen dan direct jouw bestelling verwerken.

Wij bereken geen extra kosten voor betalingen met iDeal, Bancontact of Sofort Banking

Digitale Acceptgiro

Met een digitale acceptgiro achteraf betalen via AfterPay
AfterPay voert voor Hippekinderspullen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay app kunt inzien en betalen. Met de Afterpay app regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kun je je betaaloverzichten inzien en betaling van je computer of tablet. AfterPay houdt je via de e-mail op de hoogte wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. 

Bij het betalen bij Hippekinderspullen via AfterPay worden op de achtergrond een aantal gegevens gevalideerd, waaronder je telefoonnummer. Let op dat je deze noteert met alleen cijfers en zonder spaties (dus bijvoorbeeld 0301234567) anders ontvang je een foutmelding en kun je niet verder met bestellen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wij berekenen geen kosten voor het achteraf betalen via AfterPay!

PayPal

Betalen bij Hippekinderspullen met PayPal, dat is betalen in 9 klikken. 8 voor je wachtwoord en 1 voor het bevestigen van je betaling en net zo veilig als iDeal. PayPal is te koppelen met je creditcard en/of eigen bankrekening. Voordeel van deze betaalmethode is, net als bij iDeal, dat wij de betaling direct binnen hebben en het pakketje de eerstvolgende werkdag met de pakketdienst mee kan gaan en je dus meestal binnen 48 uur na bestellen je bestelling in huis hebt. Dat is de service welke HippeKinderSpullen nastreeft. 

Wij bereken geen extra kosten voor betalingen met PayPal.

VVV Cadeaukaart

Heb je een VVV cadeaukaart? Ook deze kun je bij ons gebruiken als betaalmiddel. Vul de code in tijdens het bestelproces.

Bankoverschrijving

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestingsmail met hierin de specificatie van je bestelling en de totaalprijs. Deze totaalprijs maak je over door overschrijving op IBAN nummer NL59ABNA0523105754 t.n.v. HippeKinderSpullen. Na ontvangst van je betaling zal de bestelling -mits op voorraad- worden verzonden.

Betalingen vanuit het buitenland kunnen gedaan worden met behulp van ons IBAN NL59ABNA0523105754 en BIC code ABNANL2A

Contant / pinnen

Als je je bestelling bij ons ophaalt in de winkel in Zeist dan kun je ook contant betalen of pinnen. Uiteraard vervallen de verzendkosten dan en als je wilt staat de koffie klaar.

Op rekening

Bedrijven kunnen op rekening betalen. Een eerste order van bedrijven dient altijd bij vooruitbetaling gedaan te worden. Eventuele volgende orders kunnen op rekening betaald worden. Na verificatie van de bedrijfsgegevens wordt de bestelling in behandeling genomen. Hippekinderspullen behoudt zich het recht voor om na verificatie alsnog een vooruitbetaling te vragen.

Separaat wordt een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen verzonden. Bij overschrijding van de betalingstermijn is HippeKinderSpullen gerechtigd een boeterente van 2% per maand over het niet betaalde bedrag in rekening te brengen. Eventuele incassokosten worden bij de klant in rekening gebracht. Zolang verschuldigde betalingen niet zijn gedaan, is HippeKinderSpullen gerechtigd bestellingen op te schorten.

Heb je nog vragen over het betalen bij Hippekinderspullen, of gaat er iets niet goed met het betalen tijdens het bestelproces. Neem dan contact met ons op.