Via Facebook doen wij zo af en toe een oproep waarbij we iemand zoeken die één van onze producten test. Zo weten wij én jullie hoe de producten een ander bevallen. Anna was onze eerste tester, zij testte de muursticker met nachtlampje giraffe. Gisteren ontvingen wij haar ervaringen, welke wij natuurlijk graag met je delen:

Ik heb de muursticker giraffe van je gekregen om te testen.

Het plakken van de sticker gaat erg eenvoudig en de beschrijving is helder. De bevestiging van de lamp is niet ingewikkeld, maar het ophangsysteem is erg kwetsbaar. Het gat brak af toen ik het wilde vast timmeren, dus ik heb een haakje gebruikt. Volgens mij hangt het lampje ook aan het oorspronkelijke haakje vrij los, wat het gevoelig maakt als het door een kind aan en uit wordt gedaan. Dit zou me wel aan het twijfelen brengen om het te kopen, vooral als ik er € 22,50 aan uit had gegeven.

Maar mijn zoontje is er helemaal weg van. Ik vind het ook een leuk product en het ziet er leuk uit in de kamer. Ik vind het idee van een lampje (zonder snoer) en de muursticker erg leuk. De lamp is ook niet te fel als gewone lamp (als nachtlampje is het wel erg fel). De muursticker met lamp fleurt de kamer zeker op en Max vindt het super om het lampje aan en uit te doen.

Dank dat we het product mochten testen!

Bedankt Anna voor je heldere bericht, fijn dat het lampje toch bevalt en we wensen je er nog heel veel plezier mee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat