Een nieuwe koers voor Hippe Kinderspullen

hippe kinderspullen

Degenen die onze webshop al langer volgen kennen ons waarschijnlijk vooral van de muurstickers, de kinderlampen en de andere kinderkamer accessoires. Producten die met name voor de slaapkamers van de allerkleinsten leuk zijn. En dat is nou net de doelgroep die voor ons -met kinderen die inmiddels tieners zijn- steeds lastiger wordt. Want was is nu hip en handig in de babykamer? Het staat steeds verder van ons af, waardoor we er naar ons idee geen expertise meer in hebben. Tijd voor een nieuwe Hippe kinderspullen dus.

Hippe Kinderspullen nieuwe stijl

bath blasters

Nu ben je vast benieuwd wat we dan gaan doen. Eigenlijk iets heel logisch: we gaan hippe kinderspullen verkopen! We zullen alle trends en rages proberen op de voet te gaan volgen en al het leukste, hipste en handigste kinderspul op onze website plaatsen.

Inmiddels is een eerste stap gemaakt met onze nieuwe categorie verzorging. Hier vind je lekkere spullen voor in de badkamer. Van leuke zeep tot superbruisende batblasters en knetterende handgel en glinsterende nagellakjes. We willen dit nog aanvullen met allemaal leuke dingen om in bad mee te spelen bijvoorbeeld.

Schooltassen en schoolspullen

rugtas mini green

Iets wat we altijd al hadden en blijven verkopen: schooltassen. Wel zullen we ook meer andere dingen als gummen, pennen en andere schoolspullen gaan zoeken zodat we een compleet assortiment voor naar school kunnen aanbieden. En lunchboxen en drinkbekers, maar dan wel net even anders dan anders.

Hippe Kinderspullen en de toekomst

Hip en handig, dat is waar we voor willen staan. En dat er ook een grote funfactor mag zijn is logisch als je kinderspullen verkoopt. Waar mogelijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en de toekomst van onze klanten, de kinderen. Natuurlijke materialen, BPA-vrij, kinderarbeid vrij en natuurlijk niet getest op dieren.

Gaan alle muurstickers, behang en kinderlampen dan uit het assortiment? Nee hoor, zeker niet op korte termijn. We blijven ook zelf stickers maken en ook onze koffertjes met naam zullen blijven.

Heb/weet jij nog leuke. hippe producten die absoluut niet mogen ontbreken in onze winkel en webshop? Neem dan zeker contact op via info@hippekinderspullen.nl. We horen graag van je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi kan ik je helpen?