Gezocht: testmoeders bij Mamaplaats

 

 

 

Ben jij altijd gïnteresseeerd in nieuwe producten en vind je het leuk om producten te testen en hier iets over te vertellen? Dan is testmoeder worden bij Mamaplaats iets voor jou!

 

Mamaplaats is dé blogsite voor en door moeders. Regelmatig zoekt Mamaplaats moeders om nieuwe producten te testen. Dit kan varieren van flessen, buggy’s, auto’s, voedingspakketten, enz. Als moeder mag je deze producten uitproberen en na de testperiode het product houden. Dat kan natuurlijk heel leuk zijn.

 

Moeders mogen op Mamaplaats ook gratis en vrijblijvend mee bloggen, over alles wat te maken heeft met zwanger worden, zwanger zijn, kinderen, gezin en mama zijn. Kijk op Mamaplaats hoe je gratis mee kunt bloggen.

 

Daarnaast worden er door diverse mama’s vanuit een achterliggende expertise geblogt. Dit kan zijn over voeding, over het runnen van een webshop, over fashiontrends, etc.

 

Mamaplaats geeft daarnaast ook diverse keren per maand mooie prijzen weg. Aan deze winacties mag iedereen die zich inschrijft deelnemen. De winnaars van de winacties worden aan het eind van de periode direct bekend gemaakt op Mamaplaats. 

 

Wil jij testmoeder worden bij Mamaplaats. Meld je dan aan via deze link.

 

 

320x100 Testmoeders

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat