Artikelnummer: 9789082338560 Categorie: Tag:

24.95

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

De Checkpad is een superhandig hulp bij het uitvoeren van taakjes in de ochtend en de avond.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De Checkpad dagplanner is een superhandige hulp bij het uitvoeren van taakjes in de ochtend en de avond. Geen gejaag en discussie meer; met de dagplanner krijgt je kind de eigen regie. Verkrijgbaar in het rood of blauw.

De Checkpad versoepelt het uitvoeren van dagelijkse handelingen en bevordert de zelfstandigheid. Het is een fysieke checklist waarop taakjes afgevinkt kunnen worden. In één oogopslag zien kind en ouder welke taakjes nog gedaan moeten worden.

Op de magneetjes staan heldere illustraties van de meest voorkomende taken en activiteiten uit het ochtendritueel en het avondritueel. Vier magneetjes zijn blanco, die kun je zelf invullen. Van sommige magneetjes zijn er twee, zodat je die in de ochtend en avond kunt gebruiken zonder magneetjes te verplaatsen. Iedere keer als een taakjes is gedaan, draai je het wieltje een halve slag, van gekleurd (moet nog gedaan) naar wit (taak is gedaan). Kies, bij voorkeur samen met je kind, hoeveel en welke magneetjes je op de Checkpad gaat plaatsen. Gebruik bij kleine kinderen niet meer dan ongeveer zes taakjes. De voorkant is bedoeld voor de ochtend en de achterkant is bedoeld voor de middag/avond. Inhoud:

  • 1 pad (20 x 7 cm)
  • 54 magneetjes met verschillende taakjes (doorsnede 1,7 cm)
  • handleiding + legenda

De checkpad dagplanner is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bekijk ook de andere handige producten van Gezinnig.

 

Kleur

rood, blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Checkpad dagplanner – Gezinnig” te beoordelen

Hoi kan ik je helpen?