Wat is OERRR? 

Hou jij er van om met de kinderen lekker naar buiten te gaan? Lekker spelen, rennen, vliegen, vies worden, lachen en plezier hebben in de gezonde buitenlucht? Dan is OERR misschien wel iets voor jullie.

Een stap buiten de deur is een stap in OERRR. OERRR is buiten, buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 zelf de natuur laat ontdekken.

 

 

OERR voor kids van 4 tot 8 jaar

Is je kind tussen de 4 en 8 jaar? Dan ontvangt hij of zij na aanmelding het volgende:

Kist van OERRR
Stoere kist van stevig karton om mooie dingen uit de natuur in te verzamelen. Veren, slakkenhuisjes, schelpen of vossenkeutels. Er zit zelfs een geheime, dubbele bodem in voor de meest bijzondere vondsten. En coole stickers om de kist te versieren.

Pas van OERRR
Met de officiële pas van OERRR hoort je kind er echt bij. Op de pas staan de naam en geboortedatum van je kind en je krijgt korting op heel veel activiteiten, zoals watersafari of insectenhuisjes bouwen.

ING Wilde Buiten Dag XXL
Gratis toegang tot een dag vol uitdagende activiteiten in de herfstvakantie. We gaan hout snijden, zelf vuur maken, wedstrijdjes organiseren over een boomstammenparcours en nog veel meer! Als OERRR kind ontvang je een persoonlijke uitnodiging. 

Kaarten van OERRR
Elk seizoen vind je kind een set ontdekkingskaarten in de brievenbus met opdrachten, spelletjes, natuurweetjes of knutseltips. Originele ideeën om samen de natuur te ontdekken en te genieten van alle mooie, verrassende, stoere dingen in OERRR.

Nieuwsbrief en OERRR.nl
Als je kind de kaarten in de bus krijgt ontvangen jullie een mail met extra tips over de onderwerpen van de kaarten. Ook ontvang je voor elke schoolvakantie een nieuwsbrief met inspiratie, speel- en knutseltips. Op OERRR.nl vind je wekelijks speeltips en ideeën afgestemd op het weer en actuele er op uitjes bij jullie in de buurt. 

 

OERRR voor kids van 9 tot 12 jaar

Kinderen tussen 9 en 12 jaar worden uitgedaagd zelf de natuur te ontdekken. Na aanmelding ontvangen zij:

Survivalpack
Stoer survivalpack om mee te nemen op expedities in OERRR. Met de karabijnhaak klik je hem zo aan je broekriem. En alles wat je nodig hebt voor een ontdekkingstocht past erin: zakmes, kompas (of GPS) en vergrootglas.

Pas van OERRR
De officiële, unieke pas van OERRR met de naam en geboortedatum van je kind. De pas geeft korting op coole activiteiten, zoals: wild spotten of leren overleven in de natuur.

ING Wilde Buiten Dag XXL
Gratis toegang tot een dag vol uitdagende activiteiten in de herfstvakantie. We gaan hout snijden, zelf vuur maken, wedstrijdjes organiseren over een boomstammenparcours en nog veel meer! Als OERRR kind ontvang je hiervoor een persoonlijke uitnodiging. 

Kaarten van OERRR
Elk seizoen ontvangt je kind een set expeditiekaarten met opdrachten, natuurweetjes of experimenten. Originele ideeën om de natuur te ontdekken, avonturen te beleven en experimenten te doen in OERRR. Alleen of met vrienden.

Nieuwsbrief en OERRR.nl
Als je kind de kaarten in de bus krijgt, ontvangen jullie een mail met extra tips over de onderwerpen van de kaarten. Ook ontvang je voor elke schoolvakantie een nieuwsbrief met extra inspiratie, speeltips en experimenten. Op OERRR.nl vind je wekelijks speeltips en ideeën afgestemd op het weer en actuele er op uitjes bij jullie in de buurt. 

 

Een lidmaatschap van OERRR kost € 15,00 per jaar. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier!

 

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat