Kinderkamer accessoires maken de kamer van je kleine tot een gezellige plek om te spelen en te slapen.


Maak de kinderkamer helemaal af met onze kinderkamer accessoires


Kinderkamer accessoires zijn onmisbaar in de babykamer of kinderkamer. Niets is leuker dan de babykamer of de kinderkamer inrichten en decoreren. Alle babywinkels afstruinen, zoeken naar mooie meubeltjes, de juiste kleurencombinatie kiezen en dan : stylen maar! Bij ons vind je diverse kinderkamer accessoires om de babykamer of kinderkamer helemaal in een bepaalde kleur of thema af te stylen. Kinderlampen, posters, sierkussens en zelfs kinderbehang met onder andere regenbogen, dinosaurussen, eenhoorns en voertuigen. Een groot deel van de muurstickers maken we zelf, waardoor je nog kunt kiezen uit diverse kleuren en formaten.
Andere producten worden door betrouwbare partners op bestelling gemaakt en geleverd. Zo werken wij onder andere met Designed4kids, Annidesign, Walltastic, Posterwand en Zooyoo stickers.

Alle kinderkamer accessoires passen bij elkaar


Het leuke van veel van onze kinderkamer accessoires is dat ze bij elkaar passen. Zo kun je vaak van dezelfde print een poster, kussens en meer kopen. Hierdoor kun je alles op elkaar afstemmen wat de kinderkamer een mooi en rustig beeld geeft. Bij de kinderlampen kun je vaak ook nog de keuze maken voor een hanglamp of een wandlamp. Of allebei natuurlijk! Dit is extra leuk als je kind een grote voorkeur heeft voor een bepaalde print.

Kinderkamer accessoires voor de baby maar ook voor tieners


Naast superleuke lampen, behang en posters voor de babykamer hebben we ook hippe en stoere accessoires voor de tienerkamer. Een gave skateboard muursticker bijvoorbeeld, of wat dacht de van de sticker met veren, onze favoriet.

Kinderkamer accessoires op bestelling gemaakt


Doordat veel van onze producten met de hand gemaakt worden en op bestelling is de levertijd doorgaans iets langer dan anders. Bij ieder product hebben we de te verwachten levertijd vermeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En we beloven je dat alle kinderkamer accessoires de moeite van het wachten waard zijn!

Wil je nog iets vragen voordat je bestelt? Stuur een mail naar info@hippekinderspullen.nl of maak gebruik van de WhatsApp functie rechts onderaan de pagina.