In de categorie kinderkamer vind je kinderkamer accessoires zoals muurstickers, kinderlampen en kinderbehang.


Maak de kinderkamer helemaal af met de kinderkamer accessoires van onder andere Annidesign, Sass&Belle, Designed4Kids en Walltastic.


Niets is leuker dan de babykamer of de kinderkamer inrichten en decoreren. Zoeken naar mooie meubeltjes, de juiste kleurencombinatie kiezen en dan : stylen maar! Bij ons vind je diverse kinderkamer accessoires om de babykamer of kinderkamer helemaal in een bepaalde kleur of them af te stylen. Kinderlampen, posters, muurstickers en zelfs kinderbehang met onder andere regenbogen, dinosaurussen, eenhoorns en voertuigen. Een groot deel van de muurstickersmaken we zelf, waardoor je nog kunt kiezen uit diverse kleuren en formaten. Andere producten worden door betrouwbare partners op bestellen gemaakt en geleverd. Zo werken wij onder andere met Designed4kids, Annidesign, Sass & Belle, LabelLabel en Zooyoo stickers.

Alle kinderkamer accessoires passen bij elkaar


Het leuke van veel van onze kinderkamer accessoires is dat ze veelal bij elkaar passen. Zo kun je vaak van dezelfde print een kinderlamp, poster, kussens en meer kopen. Hierdoor kun je alles op elkaar afstemmen wat de kinderkamer een mooi en rustig beeld geeft. Bij de kinderlampen kun je vaak ook nog de keuze maken voor een hanglamp of een wandlamp. Of allebei natuurlijk! Dit is extra leuk als je kind een grote voorkeur heeft voor een bepaalde print.

Kinderkamer accessoires voor de baby maar ook voor tieners


Naast superleuke lampen, behang en posters voor de babykamer hebben we ook hippe en stoere accessoires voor de tienerkamer. Een gave skateboard muursticker bijvoorbeeld, of wat dacht de van de sticker met veren, onze favoriet.

Doordat veel van onze producten met de hand gemaakt worden en op bestelling is de levertijd doorgaans iets langer dan anders. Bij ieder product hebben we de te verwachten levertijd vermeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En we beloven je dat alle kinderkamer accessoires de moeite van het wachten waard zijn!
Hoi kan ik je helpen?