Artikelnummer: RBN11032809 Categorie: Tag:

39.9562.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een prachtige muursticker blije vogeltjes op een tak. De blaadjes zijn in hartjesvorm. Kies je eigen kleuren en formaat.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Muursticker blije vogeltjes op een tak; Eén van onze favoriete muurstickers, voor de babykamer of de kinderkamer. Of voor boven de bank, want met de juiste kleuren past deze muursticker ook heel mooi. Het leuke is dat je deze muursticker blije vogeltjes op een tak door het kiezen van bepaalde kleuren heel vrolijk of juist heel sjiek kan maken.

We maken de tak in de richting die jij wilt en je hebt de keuze uit meer dan 20 kleuren en 3 formaten. Zo creëer je precies de muursticker die jij wilt.

Deze mooie muursticker blije vogeltjes op een tak is standaard in 3 maten verkrijgbaar. Je ontvangt twee vellen: 1 vel met de tak en 1 vel met de blaadjes en vogeltjes. Je kunt de blaadjes en vogeltjes dus plakken waar je wilt.

Kies je voor één van de twee grotere maten dan ontvang je de tak in twee delen. Bij de muursticker zit altijd een duidelijk plakinstructie en een rakel welke je helpt met het aanbrengen van de sticker op de muur. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de kleuren in het echt. Twijfel je over de juiste kleur of over de hechting op de muur? Vraag dan bij ons een proefstukje aan.

Kijk voordat je je bestelling plaatst bij de plakinstructies en veelgestelde vragen over de stickers of jouw ondergrond geschikt is voor onze muurstickers. Vraag bij twijfel altijd eerst een stukje op om dit te testen op je ondergrond.n

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.6000 kg
Afmetingen 0.0000 × 92 × 60 cm
afmeting

90 cm breed, 120 cm breed, 180 cm breed

Andere suggesties…

Hoi kan ik je helpen?