Artikelnummer: RBN12030209 Categorie: Tag:

22.5044.95

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een vrolijke muursticker giraf baby voor in de babykamer. Leuk in combinatie met de anderen baby dieren olifant, hippo en krokodil.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een vrolijke muursticker giraf baby voor in de babykamer of de kinderkamer. Deze muursticker giraf baby is leuk voor jongens en meisjes en doordat je zelf de kleur kiest pas je ‘m helemaal aan hoe jij de babykamer of kinderkamer verder ingericht hebt. De foto’s van klanten geven je wat inspiratie.

Formaat 59 x 38 centimeter of 118 x 76 centimeter (de staart wordt dan los geleverd). Wil je de sticker in spiegelbeeld (staart naar rechts) dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld bij je bestelling,

Je ontvangt de muursticker giraf baby met een duidelijke plakinstructie en een aantal proefstukjes om te oefenen en op te plakken waar jij wilt.

Er zijn nog drie andere muurstickers met baby dieren, het is erg leuke om er een paar met elkaar te combineren. Naast de giraf baby zijn er de baby krokodil, hippo en olifant.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Je kunt altijd een gratis kleurstaaltje of proefstukje aanvragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 38 × 59 cm
Formaat

Groot, Klein

Andere suggesties…

24.5029.50
Hoi kan ik je helpen?