Artikelnummer: RBN11041402 Categorie: Tag:

24.5029.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een vrolijke muursticker giraf voor in de babykamer. In twee formaten verkrijgbaar. Bestel er twee voor een leuk effect.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat schattig, deze muursticker giraf. Die vrolijkt iedere babykamer op! En doordat je zelf de kleur kiest kun je ‘m helemaal passend in de kinderkamer maken. Ook heel leuk is om er twee te nemen, waarvan eentje gespiegeld. Je kunt ze dan mooi op de muur naast elkaar plakken.

De muursticker giraf is er in twee formaten: 40 x 80 centimeter en 60 x 120 centimeter. Als je de muursticker in spiegelbeeld wilt dan kun je dit bij je bestelling opgeven.

Je ontvangt 1 vel met de complete sticker, inclusief een duidelijk plakinstructie en een proefstukje zodat je eerst kunt oefenen.

De getoonde kleuren ophef scherm kunnen enigszins afwijken van de kleuren in het echt. Kijk voordat je je bestelling plaatst bij de plakinstructies en veelgestelde vragen over de stickers of jouw ondergrond geschikt is voor onze muurstickers. Vraag bij twijfel altijd eerst een stukje op om dit te testen op je ondergrond.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.n

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 40 × 80 cm
Afmetingen

40 x 80 cm, 60 x 120 cm

Andere suggesties…

22.5044.95
Hoi kan ik je helpen?