Artikelnummer: HIKS13101202 Categorie:

19.9522.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een vrolijk sticker van een meisje. Daarbij de naam van je kind en een paar hartjes. Leuk voor in de babykamer of op het raam als geboorte aankondiging.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een vrolijk sticker van een meisje met naam. Daarbij de naam van je kind en een paar hartjes. Leuk voor in de babykamer of op het raam als geboorte aankondiging.

De sticker is leverbaar in twee formaten: 40 x 50 centimeter en 60 x 75 centimeter. Andere afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wil je de sticker op het raam plakken zodat hij van buitenaf leesbaar is? Bestel de sticker dan in spiegelbeeld.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 40 × 50 cm
Formaat

40 x 50 centimeter, 60 x 75 centimeter

Andere suggesties…

19.5032.50
Hoi kan ik je helpen?