Artikelnummer: HIKS14101401 Categorie:

22.5029.95

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een mooie muursticker van een hart met daarin een tekst. De naam van je kind, of iets anders. Kies je eigen kleur en formaat.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een mooie muursticker van een hart met daarin een tekst. De naam van je kind, of iets anders. Kies je eigen kleur en formaat. Afmetingen 58 x 36 centimeter of 93 x 58 centimeter. Een leuke muursticker voor op de meisjes babykamer.

Deze sticker is ook heel erg leuk om op de deur te plakken. Wil je een ander formaat? Stuur ons een e-mail en wij maken een prijsopgave voor je.

Wil je zeker weten of de muursticker hart met naam hecht op jouw muur? Vraag dan een proefstukje aan.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 58 × 36 cm
Formaat

58 x 36 centimeter, 93 x 58 centimeter

Andere suggesties…

Hoi kan ik je helpen?