Artikelnummer: HIKS14101501 Categorie: Tag:

19.5029.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een mooie muursticker van een ster met daarin de naam van je kind. Leuk voor jongens en meisjes, klein en groot. Diverse kleuren.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een hele coole muursticker naam in ster: een muursticker in de vorm van een ster, met daarin de naam van je kind. Origineel!

Plak de muursticker ster met naam op de muur of ook erg leuk: op de deur van de kamer van je kind. In diverse afmetingen verkrijgbaar. Je kiest de kleur van de ster, de naam is weggehaald dus daar zie je de achtergrond waar de sticker op geplakt is. De muursticker ster met naam is erg leuk in combinatie met onze andere kinderkamer accessoires met sterren. Je kunt een kleur kiezen van de kleurenkaart links op het scherm.

De kleur kan op je scherm iets afwijken van de werkelijkheid. Je kunt bij ons altijd een kleurstaaltje opvragen als je twijfelt aan de kleur.

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 40 × 40 × 0.0000 cm
Formaat

40 x 40 centimeter, 50 x 50 centimeter, 60 x 60 centimeter

Hoi kan ik je helpen?