Artikelnummer: RBN11040501 Categorie: Tag:

13.5024.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een mooie “sticker paard” van een paard met de naam van je zoon of dochter erbij. In diverse kleuren en formaten te krijgen.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een naamsticker voor paardenmeisjes: een mooi silhouet van een paard met daarbij je eigen naam. De muursticker naam paard is ook cool voor op de deur van je kamer. Heb je zelf een paard? Laat dan de naam van je paard maken en plak deze op de staldeur.

Kijk ook eens bij onze andere producten met paarden.

De muursticker naam paard is verkrijgbaar in 2 formaten: ca 30 centimeter breed en ca 60 cm breed.

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Formaat

30 centimeter, 60 centimeter

Hoi kan ik je helpen?