Artikelnummer: RBN11040506 Categorie:

13.5024.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Voor de skateboard fans: een sticker met een skateboarder erop, en de naam van de fan. Kijk op de kleurenkaart voor de mogelijke kleuren.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Is jouw kind een skateboard fan? Plak dan deze sticker met skateboarder en de naam van jouw kind op de muur van zijn of haar kamer. Of op deur, ook leuk!

De standaard formaten van de muursticker naam skateboard zijn ca. 30 centimeter breed en ca 60 centimeter breed.

Wil je de sticker groter stuur ons dan een mailtje dan maken we een prijsopgave voor je.

Je kunt een kleur kiezen uit de kleurenkaart. De kleur kan op je scherm iets afwijken van de werkelijkheid.

Als je twijfelt kun je altijd een proefstukje van de gewenste kleur bij ons opvragen.

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.nnAlle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.3000 kg
Afmetingen 0.0000 × 30 × 0.0000 cm
Formaat

30 centimeter, 60 centimeter

Hoi kan ik je helpen?