Artikelnummer: RBN11042501 Categorie: Tag:

32.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Voor paardenliefhebbers een must, de “muursticker paard”. Met je naam erbij, hoe leuk is dat! Voor op de deur, op de muur, op de kast, etc.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vet cool, zei ons nichtje Marit toen ze deze muursticker Paard met naam kreeg. Hij heeft dan ook een mooi plekje in haar slaapkamer gekregen. De standaard maat is 35 x 55 centimeter. Natuurlijk zetten we jouw eigen naam erbij!

Je ontvangt de sticker op één vel, samen met een duidelijke plakinstructie en een proefstukje om het eerst eens even te proberen. nnKijk ook een bij onze andere paarden spulletjes.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Afmetingen 0.0000 × 35 × 55 cm
Formaat

35 x 55 centimeter

Hoi kan ik je helpen?