Artikelnummer: HIKS16102501 Categorie:

22.5032.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Deze muursticker skateboard met je eigen naam erbij wil iedere stoere jongen of meisje wel hebben. Kies zelf de kleur.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze muursticker skateboard met naam wil iedere stoere jongen of meisje wel op de kamer hebben. De muursticker skateboard met naam is in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar. En wil je een ander lettertype? Dat kan ook, je kunt dit bij de opmerkingen van je bestelling doorgeven. Ook andere afmetingen zijn mogelijk.

Nog meer skateboard in je kamer? Kijk dan bij alle skateboard spullen.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en gemaakt en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Afmetingen 30 × 58 × 0.0000 cm
Formaat

100 x 45 centimeter, 58 x 30 centimeter

Andere suggesties…

Hoi kan ik je helpen?