Artikelnummer: HIKS14030201 Categorie: Tag:

22.5029.95

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een leuke muursticker ster met naam voor baby’s, kinderen én tieners. Een ster met daarin de naam van je kind. Kies uit meer dan 20 kleuren.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een leuke muursticker ster met naam voor baby’s, kinderen én tieners. Een ster met daarin de naam van je kind. Een andere tekst mag natuurlijk ook.

De sticker is in diverse formaten leverbaar, zodat je ‘m bijvoorbeeld ook kunt plakken op de deur of de kast of het bed, of, of…..De naam wordt uitgesneden dus daar zie je de kleur van de muur terug.nnDe sticker wordt op 1 vel geleverd, met een duidelijke beschrijving en een proefstukje om het eerste te proberen. Je hoeft dus niet alle letters los te plakken, je plakt de sticker in één keer op de muur.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 60 × 60 cm
Formaat

30 x 30 centimeter, 40 x 40 centimeter, 50 x 50 centimeter, 60 x 60 centimeter

Andere suggesties…

27.5032.50
Hoi kan ik je helpen?