Artikelnummer: RBN11100502 Categorie: Tag:

24.9537.95

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een muursticker dag sterren met een versje. Uit ons eigen atelier dus uniek! Kies je eigen kleur en formaat en maak zo de babykamer compleet.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat een lieve muursticker, deze muursticker dag sterren. Verf de muur van de babykamer in een leuke kleur, muursticker dag sterren erop en klaar is de babykamer! In het voorbeeld is de muursticker wit maar je kunt natuurlijk kiezen uit de vele kleuren.

Deze sterren muursticker is in maar liefst 4 formaten verkrijgbaar. Zo kies je zelf de sticker die het beste in jouw babykamer past. Je ontvangt nog een paar extra sterren die je kunt plakken waar je wilt. De muursticker dag sterren wordt op 1 vel geleverd met een duidelijke plakinstructie en een proefstukje zodat je eerst de hechting op de muur kunt testen.

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf.

Afmetingen 84 × 46 × 0.0000 cm
Formaat

30 x 55 centimeter, 46 x 84 centimeter, 59 x 110 centimeter, 36 x 65 centimeter

Andere suggesties…

Hoi kan ik je helpen?