Artikelnummer: RBN11081102 Categorie: Tag:

27.5032.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een unieke muursticker sterren, leuk voor in de babykamer of kinderkamer. Met extra setjes gratis sterren. Kies uit meer dan 20 kleuren.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Muursticker sterren, een van onze toppers.

Een geweldig leuke blikvanger voor in de babykamer, deze muursticker sterren. Op de muursticker een mooie tekst en daarbij allemaal sterren. En natuurlijk ook een ster die knipoogt. Deze muursticker sterren is alleen bij ons verkrijgbaar! In het wit staat de muursticker sterren erg mooi op een grijze, blauwe of roze muur.

Twijfel je nog over de kleur? Vraag dan een gratis kleurstaaltje aan. Ook handig als je de kleuren van de babykamer op de kleur van de muursticker sterren af wilt stemmen. Naast de sterren muursticker hebben we nog heel veel andere producten met sterren. Zo maak je de babykamer of kinderkamer helemaal in stijl.

Extra sterren

Je krijgt altijd een setje sterren bijgeleverd, zodat je het plakken kunt oefenen. Om de hele kamer in sterrensfeer te maken kun je extra sterren bij bestellen. Je ontvangt dan voor een klein bedrag extra 12 extra kleine sterren in dezelfde kleur als de grote sticker.nDe muursticker sterren is leverbaar in twee formaten: 100 x 58 centimeter en 70 x 40 centimeter.

Overige opties

Een tweeling of liever de tekst in het Fries? We kunnen de muursticker sterren ook in het Fries maken of voor een tweeling. Of in een ander lettertype. Mail ons je wensen via info@hippekinderspullen.nlnnDe muursticker plakken.

De sticker wordt op één vel geleverd, je kunt ‘m dus in één keer op de muur plakken. Makkelijk, iedereen kan het! Je ontvangt een duidelijke beschrijving hoe je dit het beste kunt doen. Je kunt er ook voor kiezen de sterren los te plakken op een andere plek dan op het voorbeeld. De achtergrond blijft de kleur van je muur.nTwijfel je over de kleur of over de hechting van de sticker op de muur? Vraag dan een proefstukje aan! Kijk voor meer informatie over de stickers bij de veelgestelde vragen onder het infomenu.

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.nn

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 100 × 58 cm
Afmetingen

100 x 58 cm, 70X40 cm

Hoi kan ik je helpen?