Artikelnummer: RBN11041403 Categorie:

19.5029.95

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Een stoere muursticker met een skateboarder erop die jumpt. In diverse kleuren en afmetingen te krijgen.

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een stoere muursticker skateboard voor de echte skaters. De muursticker skateboard is in diverse kleuren en afmetingen te krijgen. Staat de door jouw gewenste afmeting er niet tussen? Mail ons dan, dan kijken naar de mogelijkheden.

Ook kunnen we als je wilt je naam bij de sticker maken. Kortom, er is veel mogelijk!

Je kunt je kleur kiezen uit de kleuren op de kleurkaart. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de kleuren in het echt. Twijfel je over de juiste kleur of over de hechting op de muur? Vraag dan bij ons een proefstukje aan.

Formaten:

middel 30 x 50 centimeter
groot 60 x 100 centimeter

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 30 × 50 cm
Formaat

30 x 50 centimeter, 60 x 100 centimeter

Andere suggesties…

13.5024.50
22.5032.50
Hoi kan ik je helpen?