Artikelnummer: RBN11100504 Categorie: Tag:

35.0042.50

Verzendkosten € 5,95 (NL) of € 8,50 (BE)

Met deze unieke muursticker vliegtuig wordt de kinderkamer in een handomdraai heel stoer. Kies je eigen kleur en formaat. De sterren krijg je er gratis bij!

Wissen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze muursticker vliegtuig heb je iets unieks in de kinderkamer: De muursticker is door ons zelf ontworpen en wordt alleen door ons gemaakt.

Deze muursticker vliegtuig maakt van de kinderkamer in een handomdraai een stoer geheel. Zeker als je er de vliegtuig lamp(en) bij koopt! De sterren krijg je er gratis bij: plak ze waar jij wilt en maak zo de kamer helemaal in stijl af.

Het vliegtuig “vliegt” standaard van links naar rechts. Wil je ‘m andersom bestel de muursticker vliegtuig dan in spiegelbeeld.

Als je wilt kunnen we de naam van je kind bij de sticker maken (zie foto). Bij je bestelling kun je de naam opgeven. Ook leuk om de sticker te combineren met een van onze andere vliegtuig producten!

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.nl. Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde vlakke ondergrond zoals muren kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 100 × 0.0000 × 55 cm
Formaat

28×58 cm, 55×100 cm

Vliegrichting

van links naar rechts, van rechts naar links

Andere suggesties…

Hoi kan ik je helpen?