Leuke producten met vogels

Hou jij van vogeltjes? Dan hebben wij heel veel leuke producten voor jou in onze webshop. Op bijgaande afbeelding zijn er een paar te zien. Bijvoorbeeld onze populaire muursticker Blije vogeltjes op een tak. Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten zodat hij altijd bij jou in de kamer past.

De lamp die je ziet is één van de leuke lampen van Designed4Kids. Zij maken met de hand ontzettend mooie, lieve, hippe en stoere lampen voor met name kinderen. In allerlei kleuren, met of zonder naam, er zijn heel veel mogelijkheden.

Het dekbedovertrek is van een hele populaire vogel waar we later nog wel een item aan zullen besteden: de uil. Dit dekbedovertrek is heerlijk zacht, om lekker onder weg te dromen. Overigens hebben we nog veel meer dekbedovertrekken met vogels, kijk hier maar eens.

Helemaal af maak je de kamer met de kapstokhaakjes in de vorm van vogeltjes. We hebben ze in diverse kleuren dus je kunt ze met elkaar combineren voor een vrolijk geheel. Je vindt hier de hele collectie.

Tot slot zie je op de afbeelding de sticker vogelhuisjes van Nouvelles Images. Dit merk verkoopt mooie stickers die eenvoudig aan te brengen zijn en ook weer mogelijk verwijderd kunnen worden, zonder beschadigingen. Momenteel hebben we trouwens een fikse korting op alle muursticker van Nouvelles Images!

Benieuwd naar alle andere producten met vogels? Klik dan op deze link en je vindt ze allemaal.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat