Babyfoto’s maken, dat doe je lekker zelf!

 

Wat is er nu leuker dan foto’s maken van je eigen kindje? De eerste lach, het eerste tandje, de eerste stapjes. als ze zo klein zijn wil je al die momenten zo goed mogelijk vastleggen en de mooiste babyfoto’s maken. Foto’s zijn de meest tastbare herinnering aan die mooie tijd.
 
 

Cursus babyfoto’s maken

Om het beste resultaat uit je foto’s te halen biedt CheezzBaby je een praktische online cursus, boordevol handige en bruikbare tips om de mooiste foto’s van je baby te maken. Leer hoe je de mooiste foto’s van je baby maakt, leer hoe een fotograaf dit doet en waar hij/zij op let bij het maken van de mooiste babyfoto’s.
 
cheezzbaby
 

Met CheezzBaby leren ouders in 8 toegankelijke, leuke ONLINE lessen de perfecte foto te maken van hun baby. Alle belangrijke onderwerpen worden op een speelse manier behandeld. Van gebruik van de flitser, kadering, achtergrond tot compositie en bewerking van de foto’s.

 

Gebruiksgemak en beleving staan centraal bij CheezzBaby:

 

  • De 8 lessen zijn leuk en toegankelijk.
  • De cursus is geschikt voor ieder type camera (spiegelreflex, digitaal, smartphone).
  • Cursisten kunnen de lessen bekijken waar en wanneer ze willen.
  • Lessen zijn op ieder moment te pauzeren en onbeperkt te volgen.

 

Cheezzbaby heeft een mooie actie: je kunt de cursus nu voor € 29,00 aanschaffen in plaats van € 89,00. Niets houd je dus meer tegen! Tip: geef de cursus cadeau aan ouders van een pasgeboren kindje, een blijvende herinnering waar ze echt iets aan hebben. 

 

 Ga nu direct naar de website van Cheezzbaby en schrijf je in.

 

Afbeeldingsresultaat voor free photo baby

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat