De vakantie komt eraan, heb jij nog leuke plannen? Lekker naar de zon, of ga je een pretpark of dierentuin bezoeken? Of ben je bezig met het zoeken naar een leuke bestemming voor de zomervakantie? Denk dan eens aan deze leuke en handige naambandjes.

 

Naambandjes: je kindje snel weer teuggevonden

Wanneer je op vakantie gaat of een dagje weg met je kind(eren) is er altijd het risico dat je ze even uit het oog verliest. In een druk pretpark bijvoobeeld, of op het strand. Een naambandje zorgt ervoor dat wanneer je kindje zoek is, hij of zij snel weer terecht is. Op het polsbandje zet je de naam van je kind en je eigen telefoonnummer. Is je kindje kwijt dan kan iemand jouw bellen en zijn jullie snel weer herenigd. Dat idee alleen al geeft je een gerustgesteld gevoel.

 

Er zijn diverse naambandjes verkrijgbaar. Zo heb je de leuke voorbedrukte bandjes met allerlei leuke motiefjes van Infoband. Met een pen schrijf je je gegevens op het bandje. Deze naambandjes zijn keer op keer te gebruiken en kunnen door een volwassenen eenvoudig aan en uit gedaan worden maar de sluiting is veilig voor kinderhandjes. Het bandje is gewoon met pen te beschrijven en loopt niet uit. Het materiaal is soepel en zit niet vervelend en de kleuren zijn helemaal hip. Infoband is PVC vrij, anti allergeen en non-toxic! Je kunt de bandjes per setje van drie stuks kopen voor € 8,95.  

Zelf vind ik de siliconen polsbandjes erg prettig. Dit alarmbandje is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, vanaf 0 tot volwassen! Deze rubberen armbandjes worden gegraveerd, dus de tekst kan er niet afslijten. Het draagt naar mijn idee ook wat fijner dan de Infoband. Deze bandjes kosten € 4,95 per stuk. Wel even goed de pols opmeten!

Tip: je kunt de bandjes ook gebruiken om andere informatie op te zetten, bijvoorbeeld een allergie. En wil je meer informatie vermelden, gebruik dan de dogtags. Ken je die nog, van vroeger? Klik

Tip: wanneer je naar het buitenland gaat, noteer dan je internationale telefoonnummer, dus +316……

 In ieder geval een fijne vakantie gewenst, wat je ook gaat doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 171 reviews.

WhatsApp chat