We heten je van harte welkom op onze nieuwe website www.hiks.nl !

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het opzetten van onze nieuwe website. Op deze nieuwe website vind je onze uitgebreide collectie muurstickers, kinderkoffertjes en aanverwante artikelen. Ook kun je er inspiratie op doen voor je eigen huis, we zullen veel foto’s van klanten plaatsen en in de toekomst gaan bloggen over de decoratie van je huis.

Groot voordeel voor onze Belgische klanten is dat zij via Mr Cash direct hun bestelling kunnen betalen. Hierdoor kan de bestelling direct verwerkt worden.

Neem snel een kijkje op www.hiks.nl en nog leuker, plaats direct een bestelling. De eerste 100 bestellers ontvangen een leuk cadeautje bij hun bestelling!

De website moet op de kleine puntjes nog bijgeschaafd worden, dit zal in de komende weken gebeuren. We zijn echter zo blij  met de nieuwe website dat we niet langer wilden wachten met de livegang. Heb je feedback op de website, aarzel dan niet om deze via info@hiks.nl aan ons door te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat