Bij Hippekinderspullen verkopen we producten van diverse merken. Merken waar wij achter staan en vaak al een jarenlange relatie mee hebben. Merken die kwalitatief goede producten bieden voor een reële prijs. Op deze pagina zijn een paar van onze merken uitgelicht.

Little Dutch

Little Dutch is een merk dat wij al vele jaren in ons assortiment hebben. Je kunt bij on het complete assortiment van dit leuke Nederlandse merk bestellen, ook als het niet in onze webshop staat. Little Dutch creëert functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling die zowel kinderen als ouders aanspreekt. Naast de kinderkamer accessoires is ook het houten speelgoed ontzettend leuk voor de kleintjes.

Zazu kids

Van Zazu kids hebben we ook een groot deel van het assortiment, wat ooit begon met de slaaptrainer schaap. Wat Zazu kids vertelt over zichzelf:

ZAZU is een Nederlands merk dat kinderproducten ontwikkelt om kinderen én ouders een betere nachtrust te geven. Oprichters Nynke Bakker en Sven van der Veen, beide ouders van 3 jonge kinderen, sloegen in 2013 de handen bijeen om hun eigen merk kinderproducten op te zetten:

“Het hebben van kinderen is zo bijzonder. Je kinderen zien opgroeien van kleine schattige baby’tjes tot echte mini-mensen vol van energie, met hun eigen grapjes en eigen karakter is zo’n bijzondere ervaring! Jammer genoeg kunnen deze zelfde dingen het ouderschap soms ook knap lastig maken. Want laten we niet vergeten, schattig en lief als ze zijn, om 5 uur ‘s ochtends kun je daar heel anders over denken!

Kleine kinderen moeten gewoonweg nog heel veel leren van de grote mensen wereld. Natuurlijk kunnen we ze wel een klein handje helpen. Vaak is een klein beetje extra structuur, liefde of vertrouwen geven voldoende om het ouderschap weer terug te brengen naar de leuke dingen. En dat is waar ZAZU naar streeft!”

De Kunstboer

Van het vrolijke merk De Kunstboer verkopen we de vrolijke schooltassen en etuis. Jim en Marcel hebben een vrolijke collectie gemaakt, die voor een groot deel ook uit kleding bestaat. Wij kennen De Kunstboer als een goed merk met een goede kwaliteit en een superhoede service.

Designed4 kids

Iedere keer weer zijn we verrast door de leuke lampen en posters die Designed4kids maakt. Bijzonder zijn de kinderlampen met naam voor zowel meisjes als jongens. Prachtige persoonlijke lampenkappen met naam leuk voor een (nieuwe) babykamer, of bijzonder kraamcadeau. Designed 4 kids ontwerpt, ontwikkelt produceert en distribuurt zelf en alle producten zijn kinderarbeid vrij.

Hiks:)

onze merken

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons egen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzgingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.nl.

Natuurlijk zijn dit niet de enige merken in onze webshop. Maar het geeft een beeld van wat we zoal verkopen. We nodigen je graag uit om een verder kijkje te nemen in onze webshop!