Hippekinderspullen geeft op haar website zoveel mogelijk informatie over de producten en behandelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg. Toch kan het zijn dan u om welke reden ook uw bestelling (deels) wilt annuleren en een (deel van) uw bestelling wilt retourneren.  

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen

Onze bedrukte koffertjes en stickers met naam worden speciaal voor u op maat gemaakt, conform uw specifieke wensen voor wat betreft de tekst. De wettelijke zichtgarantie heeft als uitzondering op bestelling gemaakte goederen. Omruilen of terugsturen is daarom niet mogelijk. 

Retouradres

Bent u zeker dat u het artikel wilt retourneren? Dit kan onder de volgende voorwaarden:

– de artikelen worden binnen 14 werkdagen geretourneerd
– de artikelen zitten -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en in de originele verpakking

Het retouradres is:

Hippekinderspullen
Afdeling Retouren
Steynlaan 32
3701 EG  Zeist

Vermeld bij uw retourzending het originele bestelnummer en uw n.a.w. gegevens. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en geschieden op eigen risico.

Ruilen 

Wilt u een artikel ruilen, laat ons dan weten welke artikel u wilt ontvangen. Het terugzenden van het ontvangen artikel is voor uw eigen rekening. Eventuele verzendkosten voor het nieuwe artikel zullen opnieuw in rekening gebracht worden.