Sinterklaas tips

sinterklaas tips

Sinterklaas is onderweg

Nog een maand en dan is Sinterklaas weer in Nederland. Aan de kruidnootjes hebben we ons al lang weer misselijk kunnen eten en de speelgoedboeken zijn door veel kinderen al door geplozen. De gezellige maar ook hectische tijd komt er weer aan. Hier wat Sinterklaas tips om de drukke dagen ook gezellig te houden.

Schoen zetten

Het is altijd feest wanneer de kinderen hun schoen mogen zetten. Er wordt een tekening of wortel gemaakt en luidkeels worden de Sinterklaasliedjes gezongen. En nu maar hopen dat er de volgende ochtend een cadeautje in de schoen zit. 

Op Internet zijn veel leuke schoenzetkalenders te vinden. Hiermee kun je van tevoren met je kinderen afspreken wanneer de schoen gezet mag worden. Dan kan daar geen discussie over ontstaan.

Voor leuke kleine cadeautjes kun je goed slagen op het gebied van gummetjes, chocoladefiguren, badbruisballen en ook het slijm en putty is nog steeds populair.

Sinterklaas Verlanglijstjes

En dan de grote avond zelf. Als ouder ben je al lang daarvoor bezig met het doen van inkopen. Veel winkels hebben speciale koopavonden met interessante kortingen. Maar het is ook heel gezellig om de kinderen een dagje naar opa en oma te brengen bijvoorbeeld en lekker rustig te gaan shoppen. Zo loop je sneller tegen verrassende cadeaus aan en vind je misschien ook nog iets leuks voor jezelf.

Ook verlanglijstjes kun je uitprinten en door de kinderen in laten vullen en laten kleuren. Hebben ze ook weer een uurtje iets te doen op een druilerige middag.

sinterklaas tips

In onze cadeauwinkel Memberi in Zeist hebben we vanaf 1 november de mogelijkheid om het Sint verlangzakje te vullen: een sinterklaas zakje waar je leuke cadeautjes uit de winkel in kunt doen zodat Sint en Piet makkelijk kunnen zien wat de kinderen graag willen hebben. Dat maakt het Sint shoppen wel heel eenvoudig. En dan heb je mooi tijd over voor andere leuke dingen.

Ook in de webshop hebben we een aantal leuke cadeautjes staan. De invuldagboeken zijn erg populair en alles uit de categorie bruisballen, zeep en make-up is leuk om in de schoen te stoppen. En kijk ook bij de Popwatch horloges: superleuke horloges in mooie kleuren of met een dier erop. 

Hopelijk hebben deze Sinterklaas tips je een beetje op weg geholpen. Veel plezier met de voorbereidingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat