Slimmerspelen.nl: een webshop vol uniek en uitdagend speelgoed

 

Op zoek naar het allerleukste speelgoed waar je kind ook nog wat van opsteekt? Dan moet je bij SlimmerSpelen.nl zijn. De gloednieuwe webshop met uniek speelgoed voor een scherpe prijs. Het speelgoed is is leuk, educatief en van een hoge kwaliteit. Het assortiment is gekozen door en getest met kinderen en hun ouders. Een groot deel van het speelgoed bestaat uit speelgoed dat ook op school gebruikt wordt en nergens anders verkrijgbaar is.

SlimmerSpelen.nl heeft net die dingen die je nergens anders vindt. Al het speelgoed is uitgebreid getest met en door ouders en kinderen. Uiteraard is alleen het beste opgenomen in de webshop. Je vindt er bij ieder product handige speeltips, reacties van ouders en kinderen en filmpjes en foto’s van het speelgoed. Alle reacties en filmpjes die op Slimmerspelen.nl staan, zijn verzameld tijdens de speeldagen die SlimmerSpelen.nl organiseert om haar assortiment samen te stellen en uit te breiden. Ook meedoen aan een speeldag? Ga naar de website en meld je aan.

Weet je niet wat voor cadeau je moet kopen voor een verjaardag of andere gelegenheid? Doe de Speelwijzer. Daar kies je de leeftijd van het kind en een ontwikkelgebied. Vervolgens krijg je speelgoedadvies op maat.

SlimmerSpelen.nl is gemaakt door Blink, uitgever van de bekende bladen Okki, Bobo, Wild van Freek en National Geograpic junior en gespecialiseerd in de ontwikkeling van kinderen.

SlimmerSpelen: het assortiment

In het uitgebreide assortiment vind je onder andere de volgende merken terug: Kapla, K’Nex, SmartMax, Stabilo, Tiptoi, Science X en Calafant.

 

Sint actie SlimmerSpelen

Tijdens de weken voor Sinterklaas heeft SlimmerSpelen een stapelactie: bij 3 producten of  meer ontvang je 30% korting met de code SintStapelt. Dat scheelt nog eens! Klik op onderstaande banner voor deze actie en nog meer voordeel.

 

 

 

 

728x90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat