Artikelnummer: LD171204001 Categorie: Tags: ,

49.95

Verzendkosten € 4,95 (NL) of € 6,95 (BE)

Een mooie houten blokkenkar van het merk Little Dutch. In de kleur adventure blue. De blokken zorgen voor veel speelplezier en de kar is altijd leuk om mee te lopen.

Uitverkocht

Een mooie houten blokkenkar blauw van het merk Little Dutch. De blokken zorgen voor veel speelplezier en de kar is altijd leuk om mee te lopen, het helpt kinderen bij de eerste stapjes. De kar heeft houten wielen en verschillend gekleurde houten blokjes. Zo maakt je kind de meest mooie bouwwerken.

De houten blokken prikkelen de fantasie en bevorderen de grove en fijne motoriek. De blikkenkar blauw is geschikt voor kinderen vanaf ca 12 maanden. De Little Dutch houten blokkenkar is ook een perfect verjaardagscadeau! Verkrijgbaar in blauw en roze.

Little Dutch creëert functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de
unieke afwerking. Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling die zowel kinderen als ouders aanspreekt.

WhatsApp chat