Speel gratis quizzen 160x600

Squla: leuk leren

Met Squla leer je spelenderwijs alle vakken van de basisschool.

Hier thuis hebben we twee heel verschillende kinderen: de een is liever lui dan moe en kan wel een zetje gebruiken wat leren betreft. De ander weet juist van geen ophouden en wil alleen maar meer sommen en meer weetjes. Squla biedt voor beide kinderen een oplossing. De één oefent spelenderwijs en leert zo bij, de ander kan zichzelf voeden met kennis zoveel hij wil. Squla is dus echt voor ieder kind. Direct meer weten: kijk verder op Squla

 

Wat is Squla?

Squla is een online oefenprogramma voor basisschoolkinderen. Spelenderwijs kunnen alle vakken van de basisschool geoefend worden; van rekenen tot begrijpend lezen en van topografie tot spelling. De methode wordt ook door leerkrachten aangeprezen. Het programma heeft meer dan 70.000 quizvragen in alle vakken, je kind zal dus niet snel uitgespeeld zijn. Leuk is ook dat je kind alleen kan spelen maar ook tegen een vriendje, wat het net weer wat spannender maakt. Als ouder kun je de voortgang van je kind zien en krijg je tips waarmee je je kind kunt motiveren. Ook kun je het niveau aanpassen zodat je kind oefent op zijn eigen niveau. Leuk is om de demo op de website van Squla te bekijken, dan kun je goed zien hoe het werkt.

 

Wat kost Squla?

Je kunt per maand of per jaar betalen. Betaal je maandelijks, dan zijn de kosten € 11,95 per maand. Bij een jaarbetaling kost Squla omgerekend per maand € 7,95. Voor een volgend kind ontvang je korting. Bekijk de prijzen op de website van Squla.

Squla korting

Squla heeft regelmatig leuke kortingsacties. Momenteel krijg  je € 24,00 korting op een jaarabonnement wannee rje deze voor 31 oktober 2016 afsluit. Dat is dus al bijna, maar vaak is er al snel weer een nieuwe actie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat