Video van Sint: leuk voor jong en oud

Heb jij ‘m al eens besteld, de Video van Sint? Wij een paar jaar geleden, wat een succes was dat. De kinderen waren helemaal verbaasd dat Sinterklaas hun naam wist en wat hun hobby’s waren. En aan het einde vertelde hij ook nog eens waar de cadeautjes lagen! Dit jaar kun je zelfs een foto van je huisdier meesturen dan wordt deze ook in het verhaal verwerkt. 

Wat is Video van Sint

Video van Sint  is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/ of digitaal waarin Sinterklaas kinderen en volwassenen toespreekt. Hij kent ze bij naam en weet van alles over ze te vertellen, zoals leeftijd, hobby’s, lievelingseten etc. Ook bevat het videobericht ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar zie je de pieten van den De Club van Sinterklaas in het avontuur terug en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de wereldberoemde pakjesboot!

De Video van Sint dvd kun je via www.videovansint.nl zelf samenstellen. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan men het videobericht bijzonder persoonlijk maken. Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door de pieten, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte dvd en digitaal. Na betaling is de dvd binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De dvd werkt op elke dvd-speler en computer. De beleving voor zowel kinderen als volwassenen is onvergetelijk. Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar videovansint.nl! Daar vind je ook een filmpje waarin uitgelegd wordt hoe het werkt.

 

 

Video van Sint 728x90

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat