Een nieuwe website voor Hippekinderspullen

website

Als je voor het eerst op deze website komt dan valt het waarschijnlijk niet op. Maar ben je al vaker bij Hippekinderspullen wezen shoppen dan zul je ongetwijfeld zien dat de website veranderd is.

Een betere website

De website draait vanaf nu op een ander, beter platform. voor jou als klant betekent dit een snellere website met een betere gebruikersvriendelijkheid. Het is nog makkelijker geworden om producten te zoeken, vergelijkbare producten in je winkelmandje te stoppen, je bestellen te doen en je bestelling te volgen.

Ook zullen we meer informatie gaan plaatsen op onze website, bijvoorbeeld over de inrichting van de kinderkamer, tips voor de juiste tas en nog veel meer vragen die je als (jonge) ouder bezig kunnen houden.

Nieuwe producten bij Hippekinderspullen

Een nieuwe website betekent ook nieuwe producten. De komende weken zal ons assortiment flink uitgebreid worden met onder andere muurstickers, schooltassen en kinderkamer accessoires. Nog meer keuze dus in ons nu al leuke assortiment. Weet jij trouwens een product of merk dat niet mag ontbreken? Laat het ons dan weten! Wie weten nemen we het op in onze webshop en ontvang jij als dank een product gratis.

Kortingsactie

We willen je graag kennis laten maken met onze nieuwe webshop. Daarom ontvang je tot 1 juli 2019 10% korting op het volledige assortiment met de code Nieuw2019. Na afloop horen we graag van je hoe je ervaring met onze shop was. Hiervoor ontvang je een uitnodiging van Webwinkelkeur, zo weet je zeker dat jouw mening ons bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat