Welke tas voor de middelbare school?

Welke schooltas voor de middelbare school?

Naar de middelbare school!

Voor ons breekt binnenkort een nieuwe fase aan: onze oudste gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. In januari zijn we alle open dagen afgelopen en vorige week is hij bij de school van zijn keuze ingeschreven. Hij heeft zelfs al een middagje meegelopen. Gevolg: hij wil niet meer naar de basisschool. Die is stom, de middelbare is hét. Maar hij zal toch echt nog even moeten wachten. 

Goede schooltas voor de brugklas

In de aanloop naar ie middelbare school was ik me -toen ik tassen in ging kopen- ineens bewust van het feit dat een goede schooltas voor naar de middelbare toch wel essentieel is. Bij sommige scholen wordt gewerkt op een laptop, dan is het helemaal belangrijk dat de tas groot en stevig is. Dat leuke rugtasje dat hij nu heeft, dat kan straks echt niet meer. 

In onze eigen collectie zouden Actionbag rugtassen goed zijn. Deze tassen bieden heel veel ruimte en hebben in het binnenvak een apart vak voor bijvoorbeeld een laptop of

iPad. De schouderbanden zijn stevig en verstelbaar en het ruime voorvak biedt ook nog plek voor spullen. 

tas voor de middelbare school

Tassen in aanloop naar de middelbare

Wanneer de meeste boeken en spullen op school blijven is een kleiner moel tas ook prima. De tassen van Skooter zijn een maatje kleiner maar toch ook stevig en stoer. De collectie van Skooter wisselt regelmatig dus er is altijd wel een model of kleur schooltas die je aanspreekt. Skooter heeft ook wel schoudertassen maar er rekening mee houdend dat de kinderen doorgaans naar school fietsen lijkt een rugtas mij toch echt handiger.

Leuke meidentassen

Voor meisjes heeft Zebra Trends een aantal leuke tassen in de collectie. Ik vind de serie Eyes erg leuk, waar ook bijgaande rugtas eyes pink uit komt. Maar omdat meiden toch ook graag een schoudertas hebben biedt de Zebra Trends collectie ook veel tassen in A4 formaat. De tas wordt dan op de voordragen van de fiets vervoert.

De volgende stap: die Mepal broodtrommel kan zeker ook niet meer, of wel? En wat is het alternatief, een boterhamzakje? De schoolkantine? Mocht jij ervaring hebben, ik hoor het graag! Laat je reactie achter, leuk!

tas voor de middelbare school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van hippekinderspullen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 182 reviews.

WhatsApp chat