Met een van onze leuke kinderlampen heb je de babykamer of kinderkamer al snel opgevrolijkt. Of je nu een stoere jongenslamp of lieve meisjeslamp zoekt, of iets er tussenin.

Hanglampen wandlampen en nachtlampjes

Met een hanglamp heb je een goede algemene verlichting in de kinderkamer; de kamer is goed verlicht om te kunnen spelen bijvoorbeeld. Maar als je ‘s nachts je kindje wilt verschonen is dat felle licht niet nodig. Dan wil je liever een zacht lichtje dat net voldoende is om te zien wat je doet. Een wandlampje bij de commode of een klein lampje op batterijen geeft je net dat voldoende licht.

Kleine kinderen vinden het vaak spannend om in het donker te slapen. Een nachtlampje stelt ze gerust zodat ze lekker in slaap vallen. Er zijn ook lampjes die een sterrenhemel op het plafond projecteren, deze zijn erg fijn voor baby’s. Ook de lampjes met geluidsmelder zijn handig; het lampje gaat automatisch uit en wanneer je kindje wakker wordt en geluid maakt gaat het lampje vanzelf weer aan.

Voor de wat grotere kinderen hebben we ook nachtlampjes die tegelijkertijd zaklamp zijn. Handig voor als ze er ‘s nachts even uit moeten om te plassen.

Twijfel je welke kinderlampen je aan moet schaffen voor de kinderkamer? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Merken kinderlampen

Merken kinderlampen oa Little Dutch, Rexinter, Sass&Belle, Designed4Kids en Zazu Kids.

De waardering van hippekinderspullen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 177 reviews.

WhatsApp chat