Artikelnummer: RBN11041502 Categorie: Tag:

19.5032.50

Verzendkosten € 4,95 (NL) of € 6,95 (BE)

Een lieve raamsticker met een baby, ballon en de tekst it’s a boy. In diverse kleuren en afmetingen te krijgen.

Wissen

Een lieve raamsticker It’s a boy: een baby met ballon met daarop de tekst “it’s a boy“. Leuk om op het raam te plakken bij de geboorte van een jongetje. In diverse afmetingen te krijgen. Staat de door jouw gewenste afmeting er niet tussen? Mail ons dan, dan kijken naar de mogelijkheden.

Je kunt je kleur kiezen uit de kleuren op de kleurkaart. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de kleuren in het echt. Twijfel je over de juiste kleur of over de hechting op de muur? Vraag dan bij ons een proefstukje aan.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 30 × 50 cm
Formaat

30 x 50 centimeter, 60 x 100 centimeter

Plakken

Binnenkant raam, buitenkant raam

WhatsApp chat