Artikelnummer: RBN11100804 Categorie: Tag:

24.9534.95

Verzendkosten € 4,95 (NL) of € 6,95 (BE)

Een muursticker brandweer met daarop de naam van je kind. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.

Wissen

Een hele coole muursticker brandweer in de vorm van een brandweer embleem, met daarop de naam van je kind. Origineel! En niet alleen voor je kind: we hebben de sticker ook al voor een paar brandweerkorpsen gemaakt.

Plak de muursticker brandweer op de muur of ook erg leuk: op de deur van je kind. Met alle andere brandweer producten in onze webshop kun je de kinderkamer helemaal in brandweer thema maken.

De muursticker brandweer is verkrijgbaar in 3 formaten: 40×40, 50×50 en 60×60 centimeter.

Je kunt een kleur kiezen van de kleurenkaart links op het scherm. De kleur kan op je scherm iets afwijken van de werkelijkheid. Je kunt bij ons altijd een kleurstaaltje opvragen als je twijfelt aan de kleur.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naar info@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Afmetingen 40 × 40 × 0.0000 cm
Formaat

40 x 40 centimeter, 50 x 50 centimeter, 60 x 60 centimeter

WhatsApp chat