Artikelnummer: HIKS13030501 Categorie:

22.5029.95

Verzendkosten € 3,50 (NL) of € 5,50 (BE)

Een coole muursticker in de vorm van een stempel met de naam van je kind erin. Alsof de naam van je kind op de muur gestempeld is.

Wissen

Met deze sticker in de vorm van een stempel lijkt het net of de naam van je kind op de muur gestempeld.Deze muursticker stempel met naam is voor jongens én voor meisjes leuk! Plak ‘m op de muur of ook erg leuk: op de deur van je kind.

Deze hippe muursticker is verkrijgbaar in 3 formaten: 40×40, 50×50 en 60×60 centimeter.

Je kunt een kleur kiezen van de kleurenkaart links op het scherm. De kleur kan op je scherm iets afwijken van de werkelijkheid. Je kunt bij ons altijd een kleurstaaltje opvragen als je twijfelt aan de kleur.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 40 × 40 × 0.0000 cm
Formaat

40 x 40 centimeter, 60 x 60 centimeter, 50 x 50 centimeter

WhatsApp chat