Artikelnummer: KI1002004 Categorie:

15.5022.50

Verzendkosten € 4,95 (NL) of € 6,95 (BE)

Met deze “muursticker eigen tekst” van ca 1 meter breed maak je helemaal je eigen muursticker met bijvoorbeeld de naam van je kind.

Wissen

Een muursticker met eigen tekst is een sticker helemaal in de stijl en de kleur die jij wenst, bijvoorbeeld met de naam van je kind. Of een ander woord, in principe is alles mogelijk! Wil je meer tekst? Neem contact met ons op via info@hippekinderspullen.nl, we maken graag een passende offerte voor je.

Je kunt zelf kiezen in welke kleur en welk lettertype je de naam wilt hebben. Het lettertype van het voorbeeld is nr 9. De muursticker met eigen tekst wordt gemaakt zoals jij opgeeft, dus met of zonder hoofdletter of alleen de eerste letter. Geef jij door JELLE, dan wordt de hele naam in hoofdletters gemaakt, fleur in kleine letters. Geef de naam dus goed op! Afmetingen ca 100 x 50 centimeter, afhankelijk van de tekst. Wil je een ander formaat? Dat kan, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.nDe sticker wordt op 1 vel geleverd, met een duidelijke beschrijving. Ook zitten er proefstukjes bij zodat je eerst kunt proberen.

 

Over Hiks:)

Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.nl.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen Niet beschikbaar
Formaat

100 x 50 cm, 60 x 30 cm

WhatsApp chat