Artikelnummer: RBN11100505 Categorie: Tag:

22.5027.50

Verzendkosten € 4,95 (NL) of € 6,95 (BE)

Van babykamer naar stoere jongenskamer? Deze twee muurstickers helikopters maken de kamer helemaal af. Kies zelf de kleur en het formaat.

Wissen

Een stoere muursticker helikopters voor in de kinderkamer. Twee muurstickers van helikopters maken de jongenskamer helemaal stoer. Plak ze bij elkaar of juist een stukje uit elkaar. Je ontvangt er een aantal sterren bij om de kamer helemaal af te maken. Kies de kleur die het beste bij jouw interieur past.

Twijfel je? Vraag dan een gratis kleurstaaltje aan.

Bestel je het normale formaat van de muursticker helikopters dan zijn de helikopters per stuk ca 58 x 20 centimeter groot. Kies je voor het grote formaat dan ontvang je twee helikopters van ca 86 x 30 centimeter groot. Met de meegeleverd sterren kun je het plakken eerst proberen voordat je de helikopters plakt. Zo kan het eigenlijk nooit fout gaan.

Is jouw kind een super helikopter fan? Kijk dan ook naar eens naar ons koffertje met helikopter en naam: een toepasselijk verjaardagscadeau!

Bekijk ook de foto’s van klanten van de stoere muursticker helikopters.

Over Hiks:)
Hiks:) is het eigen huismerk van Hippekinderspullen en bestaat uit een steeds groter wordende collectie muurstickers en bedrukte kinderkoffertjes. De muurstickers worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd en zijn dus uniek en origineel. Doordat we de stickers zelf maken is het mogelijk zelf een kleur te kiezen. Ook zijn kleine wijzigingen in bijvoorbeeld formaat en ontwerp ook vaak mogelijk. Je kunt hiervoor altijd mailen naarinfo@hippekinderspullen.

Alle muurstickers van Hiks:) hechten op iedere gladde, vlakke ondergrond zoals muren, kasten en ramen. Let er wel op dat de ondergrond niet vochtig is en geen kalk bevat van bijvoorbeeld matte verf. Een muursticker zal hier niet op hechten. Het is altijd mogelijk om bij twijfel een proefstukje op te vragen.

Gewicht 0.4000 kg
Afmetingen 0.0000 × 58 × 20 cm
Formaat

60 x 20 centimeter, 86 x 30 centimeter

WhatsApp chat