Bent u op zoek naar een uniek zakelijk kraamcadeau voor uw medewerkers en/of zakelijke relaties? Overweeg dan vooral eens onze bedrukte kinderkoffertjes en ga over tot het zakelijk bestellen bij Hippekinderspullen.

Wij bedrukken de koffertjes met de door u gewenste afbeelding en/of tekst. Van tevoren stellen we de standaard vast en bij een geboorte hoeft u vervolgens alleen de naam van de baby en het adres op te geven. Wij versturen het unieke kraamcadeau naar de kersverse ouders en u ontvangt van ons de factuur. U hoeft niet het hele bestelproces door: een kort mailtje volstaat en wij doen de rest!

zakelijk bestellen

De koffertjes kunnen indien gewenst tevens gevuld worden met leuke cadeautjes zoals een knuffeltje, nachtlampje of babyboekje. Uiteraard verpakken we alles feestelijk en wordt het bedrukte kinderkoffertje vergezeld van een kaart met de door u gewenste tekst.

Veel bedrijven gingen u reeds voor. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en laat ons u werk uit handen nemen. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Zakelijke klanten bestellen bij ons op rekening met een betaaltermijn van 14 dagen.

Voor zakelijk bestellen van cadeaus voor volwassenen verwijzen wij u naar onze website Memberi.