Op 19 september staat Hippekinderspullen weer op de beurs Zoef. Deze vindt ditmaal plaats in Maarsbergen bij basisschool de Mersebergh van 14.00 uur tot 17,00 uur. Je vindt ons er met onze schooltassen, Tikkers kinderhorloges, lunchtrommels, Egmont wekkers en leuke hebbedingen zoals armbandjes en dino groei-eieren. Daarnaast nemen we heel veel outlet spullen mee die voor een klein prijs weg mogen.

 

Naast Hippekinderspullen vind je er uiteraard de geweldig leuke outlet kinderkleding van Zoef. Zij nemen heel veel gave winterjassen mee, met 50% korting. Verder marie-Kek met leuke sieraden en accessoires voor jezelf. Je kunt mooie foto’s van je kinderen laten maken bij de fotograaf of ze bij Knip4you een knipbeurt geven. Ook zijn er leuke workshops voor de kinderen, o.a. met dansen en kunnen ze lekker kleuren en knutselen. Kortom, ben je in de gelegenheid kom dan zeker even langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat