Hippekinderspullen: al meer dan 10 jaar online

Hippekinderspullen is in 2007 gestart met de verkoop van met name kraamcadeaus. Vanuit de schuur vulden we mandjes met leuke babyspullen die we als kraamcadeautje naar kersverse ouder verzonden. Toen heette de website nog Knuffelvanmij. We deden dit vooral voor bedrijven.

Na een assortimentsuitbreiding naar kinderkamer accessoires en schoolspullen en de naamsverandering naar Hippekinderspullen nam de groei van onze webshop een flinke vaart. Anno nu zijn wij een vertrouwde en bekende shop zijn voor kraamcadeaus, kinderkamer accessoires en schoolspullen. We maken zelf muurstickers en gepersonaliseerde kinderkoffertjes en verkopen daarnaast producten van andere leveranciers.

Muurstickers Hippekinderspullen

Vanaf 2013 zijn we begonnen met het ontwerpen en produceren van onze eigen muurstickers. Het is erg leuk om steeds weer nieuwe ontwerpen te maken. De kinderkoffertjes die we bedrukken met onze stickers zijn erg populair en worden ook door zakelijke klanten graag ingekocht voor hun medewerkers en relaties. Juist doordat we de kinderkoffertjes zelf maken worden ze uniek en persoonlijk. Natuurlijk ontbreekt een lief kaartje niet wanneer we het koffertje naar een ander adres sturen.

Een fysieke winkel

Onze winkel in Zeist

Sinds september 2017 verkopen we een groot deel van onze producten ook via onze fysieke winkel Hebberz in Zeist. Een cadeauwinkel voor jong en oud waar iedereen wel een leuk cadeautje of hebbeding vindt. Ook hebben we daar een leuke zaal welke we verhuren voor kinderfeestjes, workshops en andere bijeenkomsten. Een perfecte combinatie waar we erg blij van worden en die ons iedere dag weer met veel plezier aan de slag doet gaan.

Team Hippekinderspullen

Berry
Rinke

Hippekinderspullen wordt gerund door Rinke en Berry Nijdam. Rinke verzorgt met name het technische deel van de website, Berry verzorgt de marketing, administratie en dagelijkse beslommeringen. Haar vind je ook meestal terug in de winkel in Zeist. Samen met de invalkrachten zorgen zij dat alle bestellingen vlot en netjes afgehandeld worden en dat eventuele vragen snel worden beantwoord.

Heb je vragen? Je kunt ons altijd mailen op info@hippekinderspullen.nl of een WhatsApp sturen naar 06-29819724. Je kunt ons ook bereiken via de contact pagina.