Hippekinderspullen: al meer dan 10 jaar online

Hippekinderspullen is in 2007 gestart met de verkoop van met name kraammanden. Vanuit de schuur vulden we mandjes met leuke babyspullen die we als kraamcadeautje naar kersverse ouder verzonden. Toen heette de website nog Knuffelvanmij. We deden dit vooral voor bedrijven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hiks-banner-boom-stickers.jpg

Na een assortimentsuitbreiding naar kinderkamer accessoires en schoolspullen en de naamsverandering naar Hippekinderspullen nam de groei van onze webshop een flinke vaart. Anno nu zijn wij een vertrouwde en bekende shop zijn voor kraamcadeaus, kinderkamer accessoires en schoolspullen. We maken sinds 2013 zelf muurstickers en gepersonaliseerde kinderkoffertjes en verkopen daarnaast producten van andere leveranciers.

Hippekinderspullen nu

Onze webshop bestaat inmiddels 13 jaar. De focus voor de toekomst zal liggen op -hoe logisch- de verkoop van hippe kinderspullen: schoolspullen, kinderkamer accessoires, gadgets en hebbedingen die je als kind moet hebben. We gaan op zoek naar de laatst trends op dit vlak en houden je via de blogs op de hoogte.

Een fysieke winkel

Onze winkel in Zeist

Sinds september 2017 verkopen we een groot deel van onze producten ook via onze fysieke winkel Memberi in Zeist. Een cadeauwinkel voor jong en oud waar iedereen wel een leuk cadeautje of hebbeding vindt. Ook hebben we daar een leuke zaal welke we verhuren voor kinderfeestjes, workshops en andere bijeenkomsten. Een perfecte combinatie waar we erg blij van worden en die ons iedere dag weer met veel plezier aan de slag doet gaan.

Team Hippekinderspullen

Berry

Hippekinderspullen wordt gerund door Rinke en Berry Nijdam. Rinke verzorgt met name het technische deel van de website, Berry verzorgt de marketing, administratie en dagelijkse beslommeringen. Haar vind je ook meestal terug in de winkel in Zeist. Samen met de invalkrachten zorgen zij dat alle bestellingen vlot en netjes afgehandeld worden en dat eventuele vragen snel worden beantwoord.

Heb je vragen? Je kunt ons altijd mailen op info@hippekinderspullen.nl, bellen naar 030-2059988 of een WhatsApp sturen naar 06-29819724. Je kunt ons ook bereiken via de contact pagina.

Hippekinderspullen, Steynlaan 32 Zeist

KvK30221979

BTW NL002172777B86