Hippekinderspullen: al meer dan 10 jaar online

Hippekinderspullen is in 2007 gestart met de verkoop van met name kraamcadeaus. Vanuit de schuur vulden we mandjes met leuke babyspullen die we als kraamcadeautje naar kersverse ouder verzonden. Toen heette de website nog Knuffelvanmij.

Na een assortimentsuitbreiding naar kinderkamer accessoires en schoolspullen en de naamsverandering naar Hippekinderspullen nam de groei van onze webshop een flinke vaart. Anno nu zijn wij een vertrouwde en bekende shop zijn voor kraamcadeaus, kinderkamer accessoires en schoolspullen.

Muurstickers Hippekinderspullen

Vanaf 2013 zijn we begonnen met het ontwerpen en produceren van onze eigen muurstickers. Het is erg leuk om steeds weer nieuwe ontwerpen te maken. De kinderkoffertjes die we bedrukken met onze stickers zijn erg populair en worden ook door zakelijke klanten graag ingekocht voor hun medewerkers en relaties. Juist doordat we de kinderkoffertjes zelf maken worden ze uniek en persoonlijk.

Een fysieke winkel

Sinds 2017 verkopen we een groot deel van onze producten ook via onze fysieke winkel Hebberz. Een cadeauwinkel voor jong en oud waar iedereen wel een leuk cadeautje of hebbeding vindt. Ook hebben we daar een leuke zaal welke we verhuren voor kinderfeestjes. Een perfecte combinatie waar we erg blij van worden.

Team Hippekinderspullen

Hippekinderspullen wordt gerund door Rinke en Berry Nijdam. Rinke verzorgd met name het technische deel van de website, Berry verzorgt de marketing, administratie en dagelijkse beslommeringen. Samen met de invalkrachten zorgen zij dat alle bestellingen vlot en netjes afgehandeld worden en dat eventuele vragen snel worden beantwoord.

Heb je vragen? Je kunt ons altijd mailen op info@hippekinderspullen.nl of een WhatsApp sturen naar 06-29819724. Je kunt ons ook bereiken via de contact pagina.