Verwacht jij binnenkort een kleintje? Laat het te zijner tijd de hele buurt weten met een van onze leuke geboorteborden. We hebben een ruim assortiment in borden voor in de tuin en borden voor aan het raam. 

 

Kraambord tuin

De kraamborden voor in de tuin worden gemaakt van stevig materiaal en voorzien van inkten die zon- en weerbestendig zijn. Het formaat van het tuinbord is 80 x 60 centimeter, andere afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het kraambord wordt zonder paal geleverd. Wel kun je een setje schroeven voor de bevestiging mee bestellen.

De naam van je kindje kun je met watervast stift op het tuinbord schrijven. Eventueel kun je de naam ook tegen een meerprijs op het bord laten zetten. Bekijk de tuinborden in onze webshop.

 

   

 

 

Kraambord raam

De kraamborden voor aan het raam zijn zogenaamde v-borden die je met de plakstrips eenvoudig op het raam of een andere gladde ondergrond plakt. Het kraambord wordt gemaakt van kanaalplaat en is 100 x 50 centimeter. Gevouwen aan het raam is het formaat 50 x 46 centimeter. Bezoek de webshop voor alle leuke designs!

De levertijd op de kraamborden is ca 4 dagen dus wacht niet te lang met bestellen!

 

 

      

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat