Zazu Sam slaaptrainer

De Zazu Sam slaaptrainer helpt kinderen nog even in bed te houden

De Zazu SAM slaaptrainer is binnen! Nog leuker, nog handiger en nog hipper dan onze andere slaaptrainers: Maak kennis met schaapje Sam!

Slaapproblemen bij jonge kinderen komen regelmatig voor, dus je bent zeker niet de enige wiens dag zo vroeg begint. Jonge kinderen hebben niet het tijdsbesef dat wij volwassenen hebben. Zij hanteren hele andere regels: De dag begint als je ’s ochtends je ogen open doet en eindigt zodra je naar bed gaat! Zo simpel is het voor hen!

Tijdsbesef bij kinderen

Slaaptrainer Sam kan je helpen om het ‘grote mensen’ tijdsbesef aan je kinderen uit te leggen. Op een hele eenvoudige manier kan SAM ze laten zien wanneer hun ouders ’s ochtends blij zullen zijn om hen te zien en wanneer ze beter nog heel even kunnen wachten….!

Hoe werkt het Zazu schaapje

Zazu Sam slaaptrainer grijs vertelt je kind precies wanneer het tijd is om op te staan of het nog even in bed. moet blijven liggen. De uitkomst voor kinderen die vroeg uit bed komen. Verkrijgbaar in grijs, blauw en roze.

Ogen open & dicht. Sluit Zazu SAM grijs zijn ogen als het bedtijd is en hij doet ze weer open als je kindje uit bed mag. Of op een specifiek tijdstip of na een bepaald aantal minuten.

LCD scherm verandert van kleur. Het LCD scherm verandert van kleur om aan te geven of het nacht of ochtend is.

Analoge en digitale klok. Maakt het makkelijk om klok te leren kijken.

Alarmklok. Voor oudere kinderen, kies uit 3 melodietjes met regelbaar volume.

Variabele helderheid en timer functie. Het dimbare nachtlampje kan de hele nacht aanblijven of uitschakelen na 5, 15 of 30 minuten.

Bekijk het filmpje:

Slaaptrainer SAM kost € 44,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *