Alle kinderen naar buiten: voor kinderen én ouders

Alle kinderen naar buiten: lekker buiten spelen en de natuur ontdekken

Via via kwam ik dit superleuke boek tegen. De tekst verraad al waar het boek over gaat. Echt een musthave voor ieder gezin, want leuk, leerzaam en mooi! Alle kinderen naar buiten! is hét boek waardoor niet alleen kinderen, maar ook de volwassenen weer zin krijgen om buiten te spelen en de natuur te (her)ontdekken. Dit boek staat bomvol tips (meer dan 500!) om buiten te spelen, koken, knutselen en ontdekken. Geen excuus meer dus om niet naar buiten te gaan en te genieten van alles wat de natuur je te bieden heeft. En dat dat heel veel is dat laat dit leuke boek wel zien.

Wat dat zoal is? Denk aan proefjes, familiespelletjes, spoorzoeken en dingen maken, waaronder klassiekers als vlotten en onderwaterkijkers, maar ook muziekinstrumenten. In het boek staan verschillende activiteiten van ‘Help de dieren in je tuin’ tot ‘Ontdek de bodem’ en veel meer. Dat allemaal aangekleed met leuke tips en weetjes. Weet jij welk plantje je op je huid moet smeren nadat je geprikt bent door de brandnetel? En welke vogel met z’n tienen in de winter bij elkaar kruipt in een nestkast? Lees en blader door Alle kinderen naar buiten en je weet het!

Nog meer boeken voor kinderen en ouders en buiten zien? Kijk dan ook bij onze Bier & Appelsap boeken.

 Jasper de Ruiter, Marieke Dijksman: Alle kinderen naar buiten! Het grote natuuractiviteitenboek. KNNV Uitgeverij, 272 pagina’s. ISBN 978 90 5011 579 7. Prijs: 29,95 euro Verkrijgbaar via  www.allekinderennaarbuiten.nl en www.bol.com

Afbeeldingsresultaat voor alle kinderen naar buiten

      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *