Zazu Pam slaaptrainer en nachtlampje

zazu pam roze
zazu pam slaaptrainer

Zazu Pam: slaaptrainer, nachtlampje en bleutooth speaker

De makers van Zazu hebben weer een ontzettend leuk nieuw product ontwikkeld: de Zazu Pam slaaptrainer pinguïn. Een uniek product voor in de kinderkamer, het combineert maar liefst drie functies. Allereerst is Pam een nachtlampje. Zet het lampje op het laadstation en het lampje brandt de hele nacht. Haal je het lampje van het laadstation dan dooft hij automatisch na een half uur. Erg fijn voor je kindje om bij in te slapen. Je kindje kan zelf de kleur van het lampje kiezen: roze, blauw, rood of wit.

Daarnaast is Zazu Pam een slaaptrainer. Zodra Pam oranje kleurt betekent dit dat het bijna tijd is om op te staan. Kleurt Zazu Pam groen? Dan mag je kindje uit bed. Dit is aan ieder kind van ca 2 jaar uit te leggen, waardoor de slaaptrainer al vanaf zeer jonge leeftijd gebruikt kan worden.

De derde functie is ook erg leuk en handig: Zazu Pam is voorzien van een bluetooth speaker. Via je telefoon of tablet kun je allerlei dingen afspelen. Wat dacht je van een leuk verhaaltje voor het slapen gaan, of een slaapliedje, al dan niet zelf gezongen? Je weet zelf het beste wat je kindje in slaap helpt.

Zazu Pam is gemaakt van stevig materiaal en is door het LED lampje veilig in gebruik. De oplaadbare batterij is inbegrepen, evenals een USB kabel.

Pinguïn Pam is 17 x 11 x 11 centimeter en verkrijgbaar in het grijs, roze of blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat