Zazu Pam slaaptrainer, nachtlampje en bluetooth speaker

zazu pam slaaptrainer

Zazu Pam: slaaptrainer, nachtlampje en bleutooth speaker

De makers van Zazu hebben weer een ontzettend leuk nieuw product ontwikkeld: de Zazu Pam slaaptrainer pinguïn. Een uniek product voor in de kinderkamer, het combineert maar liefst drie functies. Allereerst is Pam een nachtlampje. Zet het lampje op het laadstation en het lampje brandt de hele nacht. Haal je het lampje van het laadstation dan dooft hij automatisch na een half uur. Erg fijn voor je kindje om bij in te slapen. Je kindje kan zelf de kleur van het lampje kiezen: roze, blauw, rood of wit.

slaaptrainer

Daarnaast is Zazu Pam een slaaptrainer. Zodra Pam oranje kleurt betekent dit dat het bijna tijd is om op te staan. Kleurt Zazu Pam groen? Dan mag je kindje uit bed. Dit is aan ieder kind van ca 2 jaar uit te leggen, waardoor de slaaptrainer al vanaf zeer jonge leeftijd gebruikt kan worden.

Bluetooth speaker

De derde functie is ook erg leuk en handig: Zazu Pam is voorzien van een bluetooth speaker. Via je telefoon of tablet kun je allerlei dingen afspelen. Wat dacht je van een leuk verhaaltje voor het slapen gaan, of een slaapliedje, al dan niet zelf gezongen? Je weet zelf het beste wat je kindje in slaap helpt

Zazu Pam is gemaakt van stevig materiaal en is door het LED lampje veilig in gebruik. De oplaadbare batterij is inbegrepen, evenals een USB kabel.

Pinguïn Pam is 17 x 11 x 11 centimeter en verkrijgbaar in het grijs, roze of blauw.

Over Zazu kids

ZAZU is een Nederlands merk dat kinderproducten ontwikkelt om kinderen én ouders een betere nachtrust te geven. Oprichters Nynke Bakker en Sven van der Veen, beide ouders van 3 jonge kinderen, sloegen in 2013 de handen bijeen om hun eigen merk kinderproducten op te zetten:

“Het hebben van kinderen is zo bijzonder. Je kinderen zien opgroeien van kleine schattige baby’tjes tot echte mini-mensen vol van energie, met hun eigen grapjes en eigen karakter is zo’n bijzondere ervaring! Jammer genoeg kunnen deze zelfde dingen het ouderschap soms ook knap lastig maken. Want laten we niet vergeten, schattig en lief als ze zijn, om 5 uur ‘s ochtends kun je daar heel anders over denken!

Kleine kinderen moeten gewoonweg nog heel veel leren van de grote mensen wereld. Natuurlijk kunnen we ze wel een klein handje helpen. Vaak is een klein beetje extra structuur, liefde of vertrouwen geven voldoende om het ouderschap weer terug te brengen naar de leuke dingen. En dat is waar ZAZU naar streeft!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *