Babykamer verlichting: kies de juiste lamp

babykamer verlichting

Welke lampen zijn nodig voor de babykamer

Als het aankomt op babykamer verlichting dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Met deze tips heb je precies de juist verlichting voor alle momenten van de dag.

Plafondlamp voor de babykamer

kinderlamp olifantenparade

Met een plafondlamp heb je een goede algemene verlichting in de babykamer; de kamer is goed verlicht en je kunt alles goed zien. Vooral handig bij het schoonmaken als het wat donkerder is.

Kies een hanglamp in de stijl en/of kleur van de babykamer. Heb je een drukke muur? Kies dan voor een rustige lamp qua uitstraling. Als de babykamer vrij basic is mag de lamp er wel wat meer uitspringen. Bij sommige lampen is het mogelijk een diffuser te laten monteren aan de lamp. Voordeel hiervan is dat het licht wat zachter wordt waardoor jij -en vooral je kindje- niet zo in het felle licht kijkt.

babykamer verlichting

Little Dutch heeft ook lampen waarbij pas een afbeelding verschijnt als het licht aangaat. Een verrassend effect en erg leuk voor je kleintje om naar te kijken.

Een nachtlampje is handig als babykamer verlichting

Als je ‘s nachts je kindje wilt verschonen is dat felle licht van de plafondlamp niet nodig. Dan wil je liever een zacht lichtje dat net voldoende is om te zien wat je doet. Een wandlampje bij de commode of een klein lampje op batterijen geeft je net voldoende licht om je baby te verschonen zonder dat het helemaal wakker wordt.

Babykamer verlichting kopen

Twijfel je welke kinderlampen je aan moet schaffen voor de babykamer? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Of snuffel rustig rond in ons assortiment kinderlampen voor de nodige inspiratie.

Merken kinderlampen

nachtlampje lama

De merken kinderlampen die wij onder andere verkopen zijn Little Dutch, Rex London, Sass&Belle, Designed4Kids en Zazu Kids. De collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere stijl en in iedere kleur wel een mooie lamp te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi kan ik je helpen?